Vodoinstalaterske usluge

real estate template

Brzo i kvalitetno, uz garanciju!

 

Otpusavanje kanalizacije

cars template

Otpušavanje kanalizacije savremenom opremom!

 

Montaža i ugradnja sanitarije

wellness template

Ugradnja bojlera, kade, montaza wc solje!

 

Grejanje

sport template

Ugradjujemo podno i centralno grejanje! Povoljno!

 

 

ADAPTACIJA KUPATILA

 

Zameniti staro kupatilo sa oronulim pločicama i sanitarijama nije isto kao i zameniti krevet na kome spavate. Adaptacija kupatila je složen posao koji zahteva rad mnogih zanatlija kao što su: vodoinstalater, električar, keramičar, izolater...  Da bi kupatilo u završnoj fazi bilo baš onako kakvo ste vi poželeli estetski lepo, funkcionalno i nadasve uredno i čisto, potrebno je da svaki od ovih majstora bude izuzetan profesionalac.


Možete li to sami da pronađete?

Svaki posao u kući koji je skopčan sa poslovima oko vode i struje, može biti rizičan.. Pri adaptaciji kupatila, potrebno je da se sve sanitarije pravilno demontiraju. Adaptacija vodovoda, podrazumeva razbijanje zidova i zamenu starih vodovodnih cevi novima.  
Adaptacija kupatila je posao koji bi trebalo da prepustite iskusnim profesionalcima. U tom slučaju, posao će biti obavljen brzo i stručno.
Ugradnja kade može se vršiti pre postavljanja pločica, ali i nakon keramičarskih radova. To zavisi od tipa kade koju izaberete.
Kada keramičar završi svoj posao onda je potrebno postavljanje sanitarije i montaža bojlera.
Ugradnja bojlera mora se obaviti stručno i profesionalno.

Možete se odlučiti za kompletnu adaptaciju kupatila ili samo delimičnu – to podrazumeva montaža tuš kade, montaža wc šolje i zamena slavina.

Vaše dotrajale instalacije ćemo zameniti brzo i lako. Montaža sanitarije biće obavljena profesionalno, tako da vam nikada kasnije ne predstavlja problem.

 

Za preciznu ponudu, savet ili bilo kakvu informaciju pozovite 06

 

       

 

 

top